Bröllop

Inget bröllop är det andra likt…

Varje bröllop är unikt. Två individer som bestämt sig för att leva ett liv tillsammans. Bröllopet och bröllopsfesten blir ett gemensamt minne tillsammans med släkt och vänner. Ravlunda Bränneri har varit plats för ett stort antal bröllopsfester genom åren och vi ser fram emot att få välkomna många flera bröllopspar till oss.

Vi kommer att göra allt för att er dag ska bli så fantastisk som den bara kan. Bra att veta är att när det är bröllop på Ravlunda Bränneri så har vi inga andra gäster. När kvällen är slut väntar det bästa hotellrummet i huset. Det finns nio rum till så några av de närmaste kan också bo över, och många fler kan övernatta i närområdet.

När ni bestämt er för Ravlunda Bränneri sätter vi tillsammans ihop olika delar så att det blir precis så som ni vill ha det. Det finns mycket att välja på, och vi är inte främmande för nya tankar och idéer!

Varför inte ta tåg till och från vigseln? Bränneriet har en egen perrong och vi samarbetar med Ångtåget på Österlen så det finns alla möjligheter att skräddarsy något som passar er! Väl tillbaka kan ni välkomna gästerna med en drink i vår vackra trädgård (foajén om vädret mot förmodan inte visar sig från sin bästa sida) för att sedan inta stora festlokalen för middag. Därefter dans och kanske vickning i vår restaurang fram på natten och dagen efter frukost eller kanske en härlig brunch på uteserveringen.

Idag kan vi ta upp till 100 bröllopsgäster och redan nästa år hoppas vi att det blir möjligt att vara ännu fler. Självklart måste ni träffa oss och titta på lokalerna innan ni bestämmer er! Kontakta oss på telefon 0414 – 741 00 eller maila till info@ravlundabranneri.se

Välkomna att fira Er stora dag på vackra Ravlunda Bränneri!