Restaurang & Bar

Från och med 11:e juli till den 27:e juli 2019 har vår restaurang öppet 3 dagar i veckan samt även lördagen den 3:e augusti. Vi kommer att ha fasta menyer vilka presenteras här samt på Facebook. Då vi har begränsat med platser behöver vi ha förbokning senast 2 dagar innan via mail: info@ravlundabranneri.se eller telefon 0414-741 00.

Underbara Susanna Äppelblom står i köket och presenterar sig så här:

” Jag lagar mat efter säsong, väder och kynne :-). Rustikt lantkök med en twist av andra kulturer, eller traditionell fransk matlagning när så önskas. Maten består endast av riktiga råvaror och ofta från små ekologiska odlingar samt kött från vilda eller frigående djur. När säsongen tillåter använder jag gärna vilda växter och örter, både i mat och dryck. Allt är hembakat och hemlagat med stor kärlek. “

Meny Sommarbuffé onsdag 24:e juli:

Minisandwich med varmrökt lax

Frasig potatis, lök & sparris paj

Bakade betor med citron smör

Krämig kall potatissallad med örter, rädisor & gurka

Ugnsbakad rotselleri med kummin

Rostad spetskål

Indisk tomat- och blomkålsgryta

Porchetta med smak av Indien

Kycklingklubbor med krusbär/mango salsa

Med mera

Buffén dukas fram från kl 18:30 och förbokning enligt ovan.

Pris: 349;-

 

Meny Sommarbuffé fredag 26:e juli:

Melon och paprika sallad

Rostade betor & morötter

Coleslaw på färsk kål & mjölksyrade grönsaker

Ostpaj med getost

Smörsvängd mangold & färsk potatis

Lammfärs- & spenatlasagne

Lax- & potatissallad med rädisor och spenat

Örtmajonäs

Hembakat bröd

Med mera

Buffén dukas fram från kl. 18:30 och förbokning enligt ovan.

Pris: 349;-

 

Sommarbuffé lördag 27:e juli:

Lågtempererad lammbog

Kryddstekt porchetta / fläsksida

Majskycklinglår med citron & timjan

Ratatouille

Pastasallad med tomater och cremolata

Bakad rotselleri med brynt smör

Gulbetor i citronsmör

Indisk tomat & gurksallad

Paj med oliver och fårost

Ungsbakade primörmorötter

Ostgratinerad blomkål

Med mera

Vi öppnar kl. 18:30 och förbokning enligt ovan.

Pris: 349:-